L

Letošnjo pomlad, ko sem na CAC Barje prišla s svojim prenosnim foto studiem, nas je obiskala tudi Matejka. Pripeljala je malo, belo kepico, samojedko Luchko. Fotografije so bile naravnost fantastične – kljub klasičnemu pravilu, da belo na belo ne gre. V veliko veselje mi je bilo, ko je nekaj mesecev za tem Matejka zopet stopila v kontakt z menoj, da sva fotografiranje z malo bolj odraslo Luchko ponovili v Ljubljani.

Matejka je želela razstavno pozo, na koncu pa sva Luchko sprostili še z igračo, da ujameva še tiste pristne trenutke igre in svobode.

///

This spring I was an official photographer of CAC Barje – one of slovenian dog’s shows. I used this opportunity to bring portable photo studio with me and offer professional portraits. One of the clients was Matejka who brought cute little Samoyed named Luchka. The photos were amazing – white dog on white background (against photography rules, but it works). I was happy to photograph Luchka again after a few months, this time in Ljubljana.

We did a few show poses in the begining and relax Luhcka with her favourite toy at the end.

Samojed Luchka v Ljubljani Samoyed Luchka in Ljubljana Samojed Luchka v Ljubljani Samoyed Luchka in Ljubljana Samojed Luchka v Ljubljani Samoyed Luchka in Ljubljana Samojed Luchka v Ljubljani Samoyed Luchka in Ljubljana Samojed Luchka v Ljubljani Samoyed Luchka in Ljubljana Samojed Luchka v Ljubljani Samoyed Luchka in Ljubljana

Komentarji / Comments

Komentarji / Comments