T

Tanjina želja je, da bo tema končnega koledarja Atosa, ki ji ga bom izdelala po zadnjem, četrtem fotografiranju, hribovita pokrajina in Alpe. Prvo fotografiranje sva izpeljali na Vršiču, ki sva ga obiskali v spomladanskih mesecih, da bi še ujeli nekaj zime, tokrat pa sva se zapeljali na Mangartsko sedlo. Ena bolj slikovitih lokacij.

Povezava do prvega fotografiranja: Atos in Tanja v osrčju Alp

///

Tanja had a wish to have mountainious view of final calendar, that will be done after all four photosessions of Four Season Package. First one we did was at Vršič pass, second time we went to Mangart Saddle, one of the most photogenic locations in Slovenia.

Link to the previous photosession: Atos in Tanja v osrčju Alp

Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle (2) Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle (2) Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle Pasje fotografiranje na Mangartskem sedlu Mangart Saddle

Komentarji / Comments

Komentarji / Comments