Z

Zadnje mesece se pripravljam za osebni pasji projekt, pri katerem bi potrebovala pasje prostovoljce. Izpeljala ga bom v decembru.

Za kakšen projekt gre?
Studijski portreti. Končne informacije o projektu bom posredovala izbranim lastnikom psov zadnji teden pred fotografiranjem.

Kakšne pse potrebujem?
Želim nepasemske pse – mešance po domače. Torej vsi tisti, ki nimajo rodovnika. Velikost ni pomembna.

Iščem odštekane, zanimive, drugačne pse. Pse z zanimivo zgodbo.  


Kakšni so še pogoji za prijavo?
Vsak pes potrebuje malo časa, da se navadi na nov prostor – sploh če je to notanji, zaprt prostor. Vseeno pa zaradi lažjega dela priporočam prijavo tistim, ki imajo svoje ljubljenčke navajene na spoznavanje novih prostorov. Fotografiranje bo tako od lastnika, kot psa, zahtevalo tudi malo potrpljenja, zato je priporočljivo, da ima lastnik dobro kontrolo nad psom – torej, da ga bomo lahko zmotivirali za fotografijo. Vedno je plus, če se da psa zmotivirati s hrano ali igračo.

Kaj imate lastniki psov od tega?
Vsak izmed vas bo lahko izbiral med dodatno studijsko fotografijo vašega ljubljenčka (in vas) ali pa upošteval ugodnosti pri paketih.

Kako potekajo prijave?
Pošljite prijavo na epoštni naslov: hello@katjajemec.si ali preko spletnega obrazca.
V zadevo napišite: Projekt PASJA FOTOGRAFIJA
V vsebini pa dodajte ime vašega ljubljenčka, kratek opis (karakter, kaj rad počne) in kakšno fotografijo (tudi če je iz telefona, ni važna resolucija, temveč samo da se vidi izgled).
Prijave bom zbirala do konca novembra, potem pa izberem tiste, ki bodo najbolj ustrezali in vas vse kontaktiram z bolj natančnimi informacijami.

Ste v dvomih in vas je strah, da kuža nebi ustrezal zgornjim željami?
Če ne poskusiš, ne veš. Bolj mi je pomembna zgodba, kakor to, da je 100% poslušen!

Pa gremo!

Vaša Katja.

Pasja fotografija

Komentarji / Comments

Komentarji / Comments