p
pikaboo je pasji hotel in vrtec ali z drugimi besedami, nadomestni dom za srednje in velike pse.

Kristina Vila je ob svojem pasjem sopotniku Boo-ju spoznala, da ima tukaj srce in da je to to, kar si želi početi. Prišla je na idejo, da bi v svojem domovanju, v neposredni bližini Zbiljskega jezera, prostore ponudila tistim, ki bi želeli kakovostno in aktivno varstvo njihovega štirinožca.

Zelo ji je pomembna izkušnja lastnika, ko potrebuje varstvo psa in ker si tudi psi zaslužijo počitnice v pravem pomenu, se je odločila izključno za individualne storitve. Vsakemu psu se torej posveča posamezno, zato v varstvo sprejme le do pet psov. Kristinina ponudba vključuje pohodniške izlete in delovne sprehode – ne samo, da sprehodi pse, ampak z igro in animacijo na podlagi pozitivne motivacije poskrbi, da so izleti v naravi za pse vedno zanimivi in tako nikoli niso prepuščeni sami sebi.

Veliko pozornosti je namenila tudi prostorom v hiši. Sama je oblikovala ortopedska in hipoalergena pikaboo ležišča, ki so posebej prijazna športnim psom, starejšim psom ter psom z alergijami. Za hišo je velik ograjen vrt, ki v poletnih mesecih ponuja igro na poligonu in osvežitev v kamnitem bazenčku. Pse zaposli s psihofizičnimi vajami, z različnimi mentalnimi igrami, predvsem pa z vajami poslušnosti in samokontrole. Po dogovoru, je psom na voljo tudi tekalna steza, ki je prilagojena posebej za pse. Lastnikom v času pasjih počitnic ne bo potrebno skrbeti niti za hrano, saj hotel že ponuja surovo hrano. Za piko na i, pa Kristina poskrbi tudi za nego in prevoz psa, tako vašega štirinožca pripelje direktno do vaših vrat čistega in urejenega.

Mene je poklicala z idejo, da bi želela s fotografijami opisati vse omenjeno in menim, da nama je s skupnimi močmi uspelo narediti lepo predstavitveno galerijo.

Hvala Kristina za to priložnost in hvala tudi vsem sodelujočim na fotografiranju.

Komentarji / Comments

Komentarji / Comments