S

»Sharing is caring«, pravijo vsi tisti, ki se zavedajo, da vsaka dobljena informacija mora iti dalje. Deliti znanje ne pomeni deliti dosežkov ali uspeha, pomeni deliti vsebino, ki lahko drugim olajša pot do cilja. To mora pa prehoditi vsak sam.

Fotografiranje psov je zame eden izmed načinov izražanja. Od psov sem se naučila veliko, ne samo tehnično, ampak predvsem odnos, ki ga vzpostavljajo z lastnikom. Naučila sem se najti tisoč in en način za fotografiranje – tisoč načinov kako prisluhniti lastniku in njegovim željam, ter enega, kako prisluhniti psu.

Zato sem se odločila, da znanje podam naprej. V začetniških tečajih pasje fotografije. Kaj vam začetniški tečaj fotografije ponuja in zakaj se vam splača udeležiti?

 1. Ujeti pravi trenutek
  Fotografija mora imeti zgodbo – največ zgodb se zgodi v vsakdanjem življenju, pomembno je, da jih znate ujeti!best of dog photography katja jemec
 2. Nadgradnja tehničnega znanja o uporabi svoje opreme
  Povprečen uporabnik se zaveda le 30% možnosti kreativne uporabe fotoaparata. S tečajem se spoznate še z naslednjimi 60%. Tistih preostalih 10% pa raziščete sami, po tečaju, ko vas fotografija šele dobro začne zanimati.
 3. Testiranje polprofesionalne ali profesionalne opreme
  Testiranje opreme pred nakupom je pomembno. Zato vam na tečaju omogočam to možnost.
 4. Znanje kompozicije
  Vsak element fotografije mora biti tam z razlogom. Na začetku kompozicijo gradimo zavestno, s časoma pa pride v našo podzavest.best of dog photography katja jemec
 5. Kritični pogled na fotografijo kot igro svetlobe
  Bistvo fotografije je svetloba – ko jo razumemo, fotografiranje šele postane zabava.best of dog photography katja jemec
 6. Skupinsko delo– več glav, več ve!
  Delo s somišljeniki je vedno zabavno.tecaj pasje fotografije
 7. Individualni pristop
  Tudi pri skupinskem tečaju je pomembno, da se posvetim vsakemu posamezniku.
 8. Opazovanje lokacij
  Dobro izbrana lokacija pove 50% zgodbe fotografije. Ko opazujete pokrajino skozi oči fotografa, boste ugotovili, kako lepi kotički se skrivajo v okolici vašega doma, ki jih prej sploh opazili niste.
 9. Motivacija, da zgradite svoj, unikaten stil fotografiranja
  Novo znanje pomeni motivacijo, da naredite korak dlje, ter dvignete znanje fotografije na naslednji nivo, četudi ostane popolnoma amatersko, za lastno veselje.
 10. Druženje in sklepanje novih »pasjih« prijateljstev
  Poleg razloga št.1 je to drugi najpomembnejši razlog udeležbe na tečaju – spoznali boste ljudi s podobnimi interesi in sklenili nova prijateljstva, ter sofotografe.tecaj pasje fotografije

Komentarji / Comments

Komentarji / Comments