A

Atos in Tanja v osrčju Alp

 

Že kar nekaj let je minilo odkar se je Tanja odločila, da bo iz zavetišča vzela točno tega psička. Atos je že od nekdaj popolnoma gluh, zato je bila odločitev še toliko težja. Ampak če mi nebi povedala, tega sploh nebi bilo opaziti. Atos se odziva na vsak klic, kljub temu da ga ne sliši in se pozorno koncentrira na Tanjo, da mu le nebi kam ušla.

Tanja mi je dala zelo prijeten izziv – fotografiranje v Alpah, kjer se z Atosom počutita najbolje. Prav tako se je odločila za paket Štirje Letni Časi, ker pravi, da Atos uživa prav v vseh in je težko izbrati samo enega. Zato sva poiskali še zadnji utrinek zimske idile, preden ta popolnoma izgine.

V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija V osrčju Alp_pasja fotografija

 

Komentarji / Comments

Komentarji / Comments